Η εταιρεία

 

ant gerakis

Ψάχνετε τους Κορυφαίους στις Αποφράξεις;

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις αποφράξεις των αποχετεύσεων τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία αποτελεί την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας στις αποφράξεις, τις προληπτικές συντηρήσεις και τις αντλήσεις υδάτων . Τα σύγχρονα τηλεχειριζόμενα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής καθώς και ο εξοπλισμός αντλήσεων που διαθέτει, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν τη πλήρη κάλυψη του αποχετευτικού σας δικτύου.

 

Με κορυφαία παρουσία στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στις αποφράξεις των αποχετεύσεων έχουν στόχο τη ικανοποίηση του πελάτη, όχι μόνο για το άμεσο μέλλον αλλά και μακροπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μόνο με σωστή εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές. Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των υπαλλήλων σε νέες μεθόδους των πρακτικών απόφραξης, αποτελούν εγγύηση των πελατών της εταιρείας.

Εξειδικευμένο συνεργείο - Επαγγελματίες του χώρου

 

freatio1
agogoi2
kathodos-se-freatio2
 

Να προτιμάτε πάντα για την απόφραξη, τον καθαρισμό και την συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης (αγωγούς ομβρίων & ακαθάρτων υδάτων, οριζόντιους και κατακόρυφους) του κτιρίου σας εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων με σύγχρονα μηχανήματα όλων των τύπων. Είναι απαραίτητο, για την αποφυγή ζημιών στους αγωγούς του κτιρίου, να χρησιμοποιούνται νέου τύπου μηχανήματα υδροβολής.

Γενικότερα η λειτουργία των πιεστικών μηχανημάτων υδροβολής, βασίζετε στην εκτόξευση ποσότητας νερού, με κλίση, υπό πίεση, που «χτυπάει» το εμπόδιο, το διαπερνά και στη συνέχεια καθαρίζει καθολικά τον αγωγό. Το λάστιχο υψηλής πιέσεως μειώνει τις αντιστάσεις που συναντά στα τοιχώματα των αγωγών, προωθώντας το με μεγαλύτερη ευκολία στις δύσκολες κλειστές γωνίες. Μια σειρά από διαφορετικά ακροφύσια (κεφαλές -μπέκ) πού προσαρμόζονται στην άκρη του λάστιχου, εκτοξεύοντας το νερό υπό διαφορετική γωνία και πίεση συντελούν στην έκφραξη (απόφραξη) του αγωγού γρήγορα.

Ειδικότερα, τα τηλεχειριζόμενα πιεστικά- κρουστικά μηχανήματα υδροβολής, που διαθέτει η εταιρεία μας, μπορούν να αποδίδουν αυξομειούμενες πιέσεις ανάλογα με τον αγωγό και την φύση του εμποδίου. Διαθέτουν, αντλίες πιέσεως βαρέως τύπου, ενισχυμένα λάστιχα με διαφορετική διατομή και μήκος για κάθε περίσταση. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα, με ακροφύσια (μπροστινά, κωνοειδή μπέκ) για έκφραξη αγωγών και καθαρισμό του δικτύου από λίπη και ακαθαρσίες. Τέλος, για διάσπαση δυσκολότερων εμποδίων όπως ρίζες, χώματα, σκουριές, πέτρες, μπετό, χρώματα κλπ., διαθέτουν ειδικά ακροφύσια (ριζοκόφτες, περιστροφικά μπέκ).

Εκτός από τα πιεστικά φορτηγά η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, σε διάφορα μεγέθη με ατσαλίνες (ντίζες) που λύνουν μικροπροβλήματα σε οικιακές αποφράξεις (σε λεκάνες, νιπτήρες, νεροχύτες, σιφώνια μπάνιου, υδρορροές μπαλκονιού κλπ). Επαγγελματικές ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες αντλίες (ακαθάρτων υδάτων) και σκούπες δαπέδου για πάσης φύσεως αντλήσεις από πλημμυρισμένα υπόγεια, λόγω απόφραξης (φράξιμο) της αποχέτευσης, λεβητοστάσια, μαγαζιά κλπ.

Πρόβλημα:
Οι καλοθελητές, ειδήμονες και διάφοροι «ειδικοί» είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν «μεγαλύτερα προβλήματα» από αυτά για τα οποία κλήθηκαν να επιλύσουν μιας. Είναι λογικό, κάτι τέτοιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για την επίλυση των «προβλημάτων» που αφορούν την λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας.

Συμβουλή:
Επιλέξτε εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων με τεχνικούς έμπειρους, έντιμους, φιλικούς και φυσικά πρόθυμους να εξυπηρετήσουν. Εταιρίες που ασχολούνται συνέχεια με ένα τεχνικό κλάδο της συντήρησης κτιρίων (π.χ. συντήρηση αγωγών αποχέτευσης ) και όχι μεγάλες εταιρίες που τα κάνουν όλα (και τίποτα δεν κάνουν). Για άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις χωρίς φθορές και περιττά έξοδα, επιλέξτε οικογενειακές επιχειρήσεις με ταυτότητά και ονοματεπώνυμο στην ελληνική αγορά.

Υπηρεσίες

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
 • σε μηχανοσίφωνες
  (κεντρικά φρεάτια & αγωγούς)
 • σε φρεάτια
  (όμβριων & ακαθάρτων υδάτων)

 • σε αγωγούς ακαθάρτων
  (οριζόντιων & κατακόρυφων)

 • σε αγωγούς υδρορροών
  (μπαλκόνια, ταράτσες κ.α.)

 • σε σιφώνια & σχάρες
  (ακάλυπτους, πεζοδρόμια κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

 • σε νεροχύτες
 • σε νιπτήρες
 • σε μπανιέρες
 • σε λεκάνες
 • σε σιφώνια δαπέδου
 • σε εσωτερικούς
  αποχετευτικούς αγωγούς

ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΘΑΡΩΝ & ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

 • από στεγανά φρεάτια
 • από φρεάτια ασανσέρ
 • από φωταγωγούς
 • από λεβητοστάσια
 • από υπόγεια
  (διαμερίσματα, αποθήκες κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ
 • γενικός προληπτικός
  καθαρισμός αποχέτευσης

 • μηνιαία, τρίμηνη,
  τετράμηνη, εξάμηνη,
  ετήσια συντήρηση

 • επισκευή & αντικατάσταση
  μηχανοσίφωνα &
  αντεπίστροφης βαλβίδας

Νέα

 

 10

Συμβουλές

 


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
H αποχέτευση του Λεκανοπεδίου Αττικής πραγματοποιείται με αγωγούς ομβρίων και ακαθάρτων υδάτων.Όμβρια ύδατα (βρόχινα νερά), είναι νερά....
(κλικ εδώ)

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΩΓΩΝ
Οι πολυκατοικίες και γενικότερα όλα τα κτίρια που ζούμε και εργαζόμαστε, «λειτουργούν» και αυτά μαζί μας.Επέρχεται λοιπόν και γι' αυτά...
(κλικ εδώ)

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Να προτιμάτε πάντα για την απόφραξη, τον καθαρισμό και την συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης...
(κλικ εδώ)

ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η τιμή ξεχνιέται εύκολα ενώ η ποιότητα μένει για πάντα. Ειδικά στις αποφράξεις αποχετεύσεων όμως ισχύουν και τα δύο...
(κλικ εδώ)

Πελάτες

"Όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο στην διάθεση σας."

Εκτός από πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και επιχειρήσεις εξυπηρετούμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά στο τομέα των καθαρισμών αποχετεύσεων σε:


pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates
pelates

1. Αεροδρόμια (π.χ. Τατοΐου) & άλλες Στρατιωτικές Μονάδες (στρατόπεδα)
2. Γήπεδα (π.χ. Ο.Α.Κ.Α. , Σ.Ε.Φ.) & άλλες Αθλητικές Εγκαταστάσεις (γήπεδα 5Χ5)
3. Νοσοκομεία (π.χ. Πατησίων – Αιγηνήτιο - Ευρωκλινική ) – Μαιευτήρια (π.χ. Έλενα, ΙΑΣΩ )
4. Πανεπιστήμια & Φοιτητικές Εστίες (π.χ. Ε.Κ.Π.Α.) - Σχολικά Κτίρια (Δημόσια & Ιδιωτικά)
5. Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων (π.χ. Άνω Λιόσια)
6. Τοπική Αυτοδιοίκηση – Δήμοι εντός & εκτός Αττικής (π.χ. Δήμος Βιλίων)
7. Δικαστήρια (π.χ. Άρειος Πάγος) - Εκκλησιαστικά Ιδρύματα (π.χ. Αρχιεπισκοπή Αθηνών)
  - Δημόσιες Υπηρεσίες (π.χ. Υποθηκοφυλακείο Αθηνών, ΔΟΥ)
8. Βιομηχανίες, Εργοστάσια (π.χ. Creta Farm) – Εμπορικά Κέντρα (π.χ. Πεύκης) - Ξενοδοχεία & Καταστήματα.


Καθώς και σε λοιπούς επαγγελματικούς χώρους.

Επικοινωνία

 
call Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο ή συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς!

Τηλέφωνα:
210 213 8888   
210 222 3693   
Email:
[email protected]   
Κινητά:
693 247 8888   
693 229 6577   
699 218 8888   


banner

<